e-Ducato

e-Ducato

Er is een revolutie aan de gang. En wij leiden ze.

Tot 360km actieradius

Kies uit twee batterijconfiguraties: drie modules met 47 kWh voor een bereik van 220 km of vijf modules met 79 kWh en 360 km.

Energie tijdens het rijden

De nieuwe e-Ducato heft vier oplaadopties met een smart-charge plug geschikt voor zowel wisselstroom als gelijkstroom oplaadconfiguraties.

Herstelmodus

Een unieke functie dankzij de parallelle plaatsing van de batterijen waarmee het voertuig zijn weg kan verderzetten wanneer één module niet meer zou werken.

Altijd, overal toegang

Geniet fiscale voordelen en rij zonder enige beperking stadscentra in.

Technologie

Afstandsbediening

Biedt extra comfort met slimme functies zoals de voorverwarming van het voertuig waarmee de impact van de airco op de batterijen wordt verlaagd en een dagelijks oplaadprogramma om te profiteren van lagere elektriciteitstarieven.

Rijmodes

De klant kan de geschikte rijmodus kiezen voor specifieke omstandigheden en zo op het bereik besparen door de prestaties te optimaliseren. De modes zijn: Normaal voor een optimale balans tussen prestaties en besparingen, ECO voor verhoogd bereik en Power voor zware opdrachten.

E-coasting/E-braking

E-Coasting is een energiebesparende rijmodus die doorgaans geactiveerd wordt wanneer het voertuig vertraagt. Hierdoor neemt de e-motor geen stroom meer op, uit de batterij. E-Braking zorgt ervoor dat het voertuig vertraagt zonder het rempedaal in te drukken. In deze modus levert de e-motor een negatief koppel om de batterij op te laden.

Turtle mode

Wanneer het laadniveau van de batterij de 0% nadert, verwittigt de nieuwe e-Ducato visueel de bestuurder en activeert hij de specifieke rijmodus met sterk verminderde prestaties om het resterende bereik te verlengen.

Connectiviteit

MOPAR Connect

Mopar® Connect is de perfecte oplossing om de oplaadbeurten van uw e-Ducato te plannen én om uw hele vloot te controleren, vermits u elke rit of vraag naar hulp of bijstand kan volgen via uw smartphone.

My:Assistant

24u-bijstand met Mopar®’s Assistance bij onvoorziene omstandigheden, mechanische problemen of zelfs diefstal.

My:Remote

U controleert uw nieuwe e-Ducato met uw smartphone. Weet u niet meer of u de deuren op slot deed? Vergrendel of ontgrendel ze gewoon met de Uconnect™ LIVE app. U vindt hiermee ook uw voertuig makkelijk terug in een volle parkeergarage en u kan uw elektrische van altijd in de gaten houden wanneer u niet achter het stuur zit.

My:Car

my:Car van Mopar® Connect biedt u up-to-date informatie over uw voertuig. Via de Uconnect LIVE app checkt u vanop afstand het niveau van de batterij of de bandendruk zodat elke rit veilig kan verlopen.

My:Journey

my:Journey is een nieuwe service van Mopar® Connect waarmee u al uw verplaatsingen kan bekijken en beheren via de app. Maak van elke rit met uw elektrische van een echte reiservaring met behulp van data, kaarten en persoonlijke notities.

My:eCharge

my:eCharge is de complete oplossing om uw e-Ducato te herladen. Door het gebruik van specifieke functies en mobiele apps, kan u publieke of andere oplaadpunten vinden, gebruiken en betalen en kan u zelfs opladen aan private oplaadpunten.

MOPAR Connect Fleet

Mopar® Connect Fleet werd ontwikkeld in samenwerking met Targa Telematics en is een innovatieve oplossing om uw vloot te beheren. Dankzij de intuïtieve interface met toegang vanop afstand, hebt u de volledige controle over de activiteiten, de onderhoudsstatus, het onderhoud en bijstand voor elk voertuig.

Veiligheid

Dodehoekassistent

Dit systeem gebruikt radarsensoren (in de achterbumper aangebracht) om aankomende voertuigen te detecteren die niet zichtbaar zijn vanwege de dodehoek in de achteruitkijkspiegels. De bestuurder wordt verwittigd via geluidsignalen en oplichtende symbolen op de zijspiegels.

Remaansturing

Een geïntegreerd systeem dat werd ontwikkeld om de impact van een aanrijding te verminderen of te voorkomen. Het detecteert obstakels recht voor het voertuig en wanneer een mogelijke aanrijding wordt gedetecteerd, verwittigt het systeem de bestuurder en zet het autonoom de noodrem in.

Rear cross path-detection

Ontwikkeld om aanrijdingen bij het manoeuvreren te voorkomen. Het gebruikt dezelfde radarsensoren om voertuigen te detecteren die u van de zijkant nadert wanneer u achteruitrijdt.

Lane Departure Warning System

Met dit systeem kan u beoordelen of uw voertuig buiten zijn rijbaan treedt, ook bij weersomstandigheden met slecht zicht. Bij dreigend gevaar wordt de bestuurder onmiddellijk verwittigt met visuele en geluidssignalen.

Traffic Sign Recognition

De TSR helpt de bestuurder door met behulp van de camera verkeersborden met snelheidslimieten en inhaalverboden te herkennen en op het scherm weer te geven.

High Beam Recognition

Dit systeem schakelt automatisch de grootlichten aan of uit. Hierdoor hebt u een beter zicht en neemt het risico op verblinding ’s nachts af omdat tegenliggers automatische worden herkend.