595 Pista

595 Pista

Nieuwe persoonlijke exterieurelementen

Met al die kracht en sportiviteit blijft u allicht niet onopgemerkt. De nieuwe Abarth 595 Pista beschikt over gloednieuwe kleurencombinaties, die elk afzonderlijk detail tot zijn recht laten komen. Een voorbeeld? Toon doorzettingsvermogen met Matt Grey en zet uw durf in de verf met bumperspoilers en spiegelkappen in het nieuwe Verde Adrenalina.

Uw spelconsole, maar dan in het echt

De nieuwe interieurs van 595 Pista zijn ontworpen met één doel voor ogen: plezier. Geniet dus van de nieuwe zetels met verbeterde bekleding of de exclusieve Sabelt-racezetels als optie: hun zijdelingse steun en lage gewicht leveren een weergaloze race-ervaring op.

Meer vermogen, meer rijplezier

Prestaties vormen het hart van Abarth. Met een turbocompressor van Garrett als deel van de standaarduitrusting op 595 Pista liggen nog sterkere prestaties nu binnen handbereik. Waar wacht u op? Stap in en laat u volledig gaan.

165 Italiaanse raspaarden

Met zijn veelzijdige karakter geeft de 1.4 Turbo T-Jet viercilindermotor uw 595 Pista een maximumvermogen van 165 pk en een maximumkoppel van 230 Nm bij 3.000 t/min. Neem een vliegende start met een sprint van 0 naar 100 km/u in 7,3 seconden en profiteer van de rechte stukken om zijn topsnelheid van 218 km/u te halen.

Abarth telemetry

Volg uw prestaties op en deel uw resultaten met uw vrienden. Het Uconnect™-systeem heeft een 7” HD-aanraakscherm, geïntegreerde stuurwieltoetsen met Bluetooth®, zes luidsprekers en een DAB-radio. Het Uconnect™ 7” HD LIVE-systeem is uitgerust met Uconnect™ LIVE en is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto™.

Gekleurde remklauwen

Het zit 'm in de details. Dat geldt zeker voor de krachtige, agressieve look van de Abarth 595 Pista. Met hun nieuwe kleur springen deze hoogwaardige onderdelen extra in het oog en geven ze de auto net dat tikkeltje extra stijl.

Maximale remkracht

Het specifieke Abarth-remsysteem biedt een maximale veiligheid met zijn geventileerde remschijven (vooraan 284 x 22 mm en achteraan 240 x 11 mm), zodat jij je kan focussen op het genieten van de Pista’s optimale prestaties.

Monza uitlaat

De nieuwe iconische Record Monza-uitlaat biedt nu nog betere prestaties dankzij de actieve klep en de uitlaatpijp, die standaard is op elke 595 Pista en een aantrekkelijk nieuw design kreeg.
Met de handige ‘Sport’-knop verbonden met de actieve klep, bepaal jij op elk ogenblik het geluid van de motor. Of je nu gaat voor de sportieve gentle(wo)man of de krachtige Abarth-brul, het staat vast dat alle ogen altijd op jou gericht zullen zijn. Je rijdt tenslotte met een Abarth.