naverkoop promo

Naverkoop promoties voor: Alfa Romeo

Veilig en stijlvol de winter in!

De winter komt eraan! Kies resoluut voor veiligheid zonder in te boeten aan stijl voor uw Alfa Romeo. Ontdek het gamma Mopar winterkits dat wordt gekenmerkt door een sportief en elegant design.

Kies deze winter voor veiligheid zonder aan stijl in te leveren. Bekijk het assortiment Mopar winterkits dat wordt gekenmerkt door een sportief en elegant design.Wist u dat?

Winterbanden worden samengesteld uit zachte rubbers en hebben een dieper profiel dan uw zomerbanden. Daardoor presteren winterbanden beter zodra de temperatuur onder de 7°C zakt.

Met MOPAR® VEHICLE PROTECTION Essential Care houdt u uw wagen in topconditie en kunt u in alle gemoedsrust de weg op. Voor slechts € 59 incl. BTW geniet u van:

● 12 maanden wegbijstand, geldig in heel Europa.

● Voor uw veiligheid, een controle op 20 essentiële punten van uw wagen.

Met EASY CARE bespaart u tot 10% op uw reguliere onderhoud. U betaalt een vaste prijs voor al uw onderhoudsbeurten, vervangingsonderdelen en controles.

Original Care is een onderhoudsbeurt voor ALFA ROMEO van 5 jaar of ouder. Uitgevoerd door deskundige ALFA ROMEO-monteurs voor een vast en voordelig tarief. Zonder verrassingen achteraf.

Original care bestaat uit:

• Vervangen oliefilter

• Verversen motorolie

• Controle op 15 essentiële punten