Grand Cherokee Trailhawk

Grand Cherokee Trailhawk

Wegen en paden liggen voor het grijpen met de nieuwe Jeep® Grand Cherokee Trailhawk®. Terreindominantie, comfort en capaciteiten komen samen in de Jeep® Grand Cherokee, voor een ongeëvenaarde Jeep®-ervaring.

TRAILHAWK® – EXTERIEUR

De Jeep® Grand Cherokee Trailhawk® 2019 kreeg een heel specifieke eigen look. Zijn assertieve neus en radiatorrooster, zijn matzwarte motorkapsticker en zijn rood geaccentueerde logo’s brengen een ode aan de traditie, innovatie en stijl van dit onmiskenbare model.

NIEUW UCONNECT™ NAV-SYSTEEM MET 8,4"-SCHERM IN ‘GELIJMD GLAS’ EN OFFROAD-PAGINA’S

De nieuwe middenconsole omvat de jongste generatie van de Uconnect HD 8,4"-radio met een scherm van gelijmd glas. De Off-Road pagina's van het Uconnect™-systeem informeren u in een oogopslag over de prestaties van de terreinfuncties en -systemen in uw Jeep® Grand Cherokee Trailhawk®.

TRAILHAWK® – INTERIEUR MET SPORTZETELS

Het opvallende interieur is afgewerkt met Trailhawk®-zetels in leder en suède, rode stiknaden op de zetels, de deuren, en de middenconsole en hydrografische sierlijsten in geborsteld pianozwart. De gebeitelde prestatiezetels met suède zijkanten helpen u op uw plaats te houden tijdens uw terreinavonturen.

SELEC-TERRAIN®-TRACTIECONTROLE

Het Selec-Terrain®-tractiecontrolesysteem voorzien van Selec-Speed Control met Hill Ascent & Descent Control biedt u de keuze uit vijf rijmodi om de prestaties af te stemmen op het wegdek.