Grand Cherokee Summit

Grand Cherokee Summit

Geniet van het toppunt inzake comfort en stijl zonder daarbij te raken aan de capaciteiten en de kracht van de nieuwe Jeep® Grand Cherokee Summit 2019. Waar exclusieve details en een ongeëvenaard vakmanschap een echt unieke ervaring creëren.

EXCLUSIEF EXTERIEUR

De Jeep® Grand Cherokee Summit 2019 kreeg een opvallend gelijnde neus en unieke 20" lichtmetalen velgen. Het optionele Platinum Series Pack tilt de stijl naar ongekende hoogten.

HARMAN KARDON®-AUDIOSYSTEEM MET 19 LUIDSPREKERS

Om uw rijervaring nog beter te maken, detecteert het innoverende Active Noise Cancellation System alle motorgeluiden in de wagen en neutraliseert het die met tegengestelde geluidsgolven. Het is standaard in combinatie met het 506 watt krachtige Alpine-audiosysteem met 9 luidsprekers en met het Harman Kardon-audiosysteem van 825 watt met 19 GreenEdge-luidsprekers.

VOLLEDIG NIEUW, SPECIFIEK LEDEREN INTERIEURPAKKET

Het uitgebreide assortiment interieurs en afwerkingen komt ten volle tot uitdrukking in het uitrustingsniveau Summit. Het biedt een met leder bekleed dashboard, houten inlegpanelen, metalen accenten voor ventilatieroosters en middenconsole, en lederen zetels in twee kleuren in diverse combinaties.

ADAPTIEVE SNELHEIDSREGELAAR

Adaptive Cruise Control (ACC) past automatisch de snelheid aan om een vooraf ingestelde afstand te bewaren tussen u en het voorliggend verkeer.