Grand Cherokee Limited

Grand Cherokee Limited

De Jeep® Grand Cherokee Limited biedt pure exclusiviteit en comfort met lederen zetels, navigatiesysteem UConnect™, ParkView®-achteruitrijcamera met dynamische richtlijnen, een verwarmbaar stuurwiel en verwarmbare voor- en achterzetels.

MET LEDEREN ZETELS

Geniet van het behaaglijk aanvoelende verwarmbare stuurwiel en de luxueuze verwarmbare voor- en achterzetels in Capri-leder. De bestuurder en passagiers genieten zelfs op de koudste dagen van een hoogstaand comfort.

18" GEPOLIJSTE LICHTMETALEN VELGEN

Presenteer uzelf steeds in het beste licht met de standaard gemonteerde 18” lichtmetalen velgen met gepolijste afwerking en accenten in de kleur Technical Grey. Ze geven al uw avonturen een hoogwaardige uitstraling.

PARKVIEW®-ACHTERUITRIJCAMERA MET DYNAMISCHE RICHTLIJNEN

De 'ParkView®’-achteruitrijcamera helpt u om in alle vertrouwen achteruit te rijden. Zodra u de achteruitversnelling inschakelt, geeft het Uconnect™-aanraakscherm een beeld van de zone achter uw wagen weer, inclusief dynamische richtlijnen

VERWARMBAAR STUURWIEL EN VERWARMBARE VOOR- EN ACHTERZETELS

Het Grand Cherokee-interieur is afgewerkt met een luxueuze, zachte, suèdeachtige hemelbekleding. Verwarmde en geventileerde zetels vooraan en verwarmde zetels achteraan verhogen de luxe en het comfort nog meer.