Grand Cherokee Laredo

Grand Cherokee Laredo

De Jeep® Grand Cherokee Laredo belichaamt alle capaciteiten en de stijl die het merk Jeep® uniek maken. De Jeep® Grand Cherokee Laredo beschikt standaard over een achttrapsautomaat, bi-xenonkoplampen, een dodehoekmonitor met detectie van dwarsverkeer achter de auto en Keyless Enter-N-Go™.

8-TRAPSAUTOMAAT

De achttrapsautomaat levert snelle acceleraties en vloeiende schakelovergangen. Zet de nieuwe versnellingspook in Sport- of Drive-modus en u hebt volledige controle over het opschakelen met de schakelhendels aan het stuur. Ze maakt ook een kruipoverbrenging van 44,1:1 mogelijk om te assisteren op ruw terrein.

3.0 V6 MULTIJET II DIESEL

De 3.0 V6-turbodieselmotor is uitgerust met schone dieseltechnologie die de CO2-emissies beperkt. De schone en verfijnde aandrijflijn helpt brandstof te besparen en indrukwekkende prestaties neer te zetten.

BI-XENONKOPLAMPEN MET LED-DAGRIJLICHTEN

De automatische grootlichten detecteren licht afkomstig van tegenliggers en straatverlichting en passen de intensiteit van de lichtbundel automatisch aan. Andere geavanceerde lichtfuncties zijn onder meer de krachtige bi-xenonkoplampen (HID), de specifieke led-dagrijlichten, de hoogwaardige led-mistlichten, de koplampsproeiers en de automatische niveauregeling voor de koplampen.

KEYLESS ENTER-N-GO™

Als u de gepersonaliseerde sleutelhanger op zak of in uw handtas hebt zitten, zal de Jeep® Grand Cherokee zich ontgrendelen wanneer u de deur of kofferklep opent. Zodra u in de wagen zit, kunt u hem met een druk op de knop starten, zonder dat u de sleutel in het contact hoeft te steken.