Compass Sport

Compass Sport

De Jeep® Compass Sport combineert het karakteristieke en authentieke Jeep®-design met hedendaagse uitrustingselementen. Standaard zijn onder meer automatische koplampen met schemersensor, stoffen zetels, een elektrische parkeerrem, een lederen stuurwiel met audiobediening, Forward Collision Warning Plus, Lane Departure Warning Plus en led-achterlichten.

RADIATORROOSTER IN ZWART CHROOM

Het legendarische radiatorrooster met zeven sleuven van Jeep® werd opgefrist met een glanzend zwarte achtergrond en verchroomde sierlijsten rond elk van de zeven sleuven.

LEDEREN STUUR

Gedegen vakmanschap en hoogwaardige materialen komen tot uiting in het lederen stuur van de Jeep®. Dankzij de geïntegreerde bedieningsknoppen voor het audiosysteem, de spraakherkenning en de veiligheidssystemen kunnen bestuurders hun handen aan het stuur houden en hun aandacht op de weg.

LED-ACHTERLICHTEN

De volledig nieuwe Jeep® Compass is uitgerust met achterlichten die zowel functioneel als stijlvol zijn. De achterlichten volgen perfect de rondingen van de wagen en geven hem een opvallende look. De hoogwaardige LED-lichten bieden standaardfuncties zoals remote rear reflex en mistlichten

ELEKTRISCH BEDIENDE PARKEERREM

De rem werkt aan de hand van een schakelaar op de middenconsole, een “motor on caliper” (MOC) op elk achterwiel en een elektronische regelmodule. Er zijn vier standen: statisch aangrijpen en loslaten, dynamisch aangrijpen, loslaten bij wegrijden en vasthouden.


Jeep Compass Sport

Standaarduitrusting:


Prijs vanaf: € 25.900