Compass Limited

Compass Limited

Verfijning en stijl komen samen in een intrigerend nieuw model in het segment van de compacte SUV's. De Jeep® Compass Limited is onder meer uitgerust met voor- en achterzetels in stof, een configureerbaar 7" instrumentenpaneel en 8,4" Uconnect™ -navigatiesysteem, Smartbeam-koplampen en tal van andere verbeteringen.

7" INSTRUMENTENPANEEL

Via het 7" instrumentenpaneel kan de bestuurder allerlei instellingen personaliseren, van de snelheidsmeter tot specifieke voertuiginformatie. Het scherm is ontworpen om visuele informatie snel en gemakkelijk mee te delen, met beeld en tekst. Aan de hand van de bedieningsknoppen op het stuur kan de bestuurder het scherm personaliseren en zo veel of zo min mogelijk informatie als hij wenst tonen.

ZWART DAK

De Jeep® Compass Limited is uitgerust met een glanzend zwart dak, dat bijdraagt tot zijn unieke, hoogwaardige look (optie).

TWEEDELIG ZONNEDAK

De Jeep® Compass zit boordevol gebruiksvriendelijke snufjes, waaronder een tweedelig, volledig opengaand zonnedak, om alle frisse lucht en warme zonnestralen binnen te laten die u wenst (optie).

UCONNECT™ 8,4 NAVIGATIE

Het nieuwste Uconnect™ 8.4 navigatiesysteem biedt een ruime waaier aan handenvrije communicatie-, entertainment- en navigatiemogelijkheden. U bedient het grote 8,4" aanraakscherm, dat een van de beste in zijn segment is, door het aan te raken, te klikken of te swipen.