Cherokee Overland

Cherokee Overland

Trek in luxe op avontuur met de nieuwe Jeep® Cherokee Overland. Zetels met vakkundig bewerkt zacht nappaleder worden gecombineerd met gedurfde interieuraccenten, waaronder het stuurwiel met accenten in Zebranohout, om een verfijnde cabine te creëren. Nieuwe 19" gepolijste aluminium velgen brengen stijl op een nieuw niveau van verfijning.

GEVENTILEERDE EN VERWARMDE VOORZETELS IN HOOGWAARDIG LEDER EN VERWARMDE ACHTERZETELS

De geventileerde en verwarmde, met leder beklede, voorzetels bieden warmte op koude dagen en een aangename koele luchtstroom op warme dagen. De nieuwe Jeep® Cherokee Overland is ook standaard uitgerust met verwarmde zetels achterin.

MET LEDER BEKLEED DASHBOARD

De Jeep® Cherokee is verkrijgbaar met het Leather-Wrapped Interior Package: zowel de zetels, het dashboard, de deurpanelen, de middenconsole als het handschoenkastje zijn bekleed met hoogwaardig leder.

COMMANDVIEW ZONNEDAK MET TWEE PANELEN

Verander uw gezichtspunt met het als optie verkrijgbare CommandView® elektrische zonnedak met twee panelen, voor een hemelsbreed uitzicht zowel 's nachts als overdag. Het bestaat uit een elektrisch openschuifbaar glaspaneel vooraan, een vast glaspaneel achteraan en een elektrisch zonnescherm.

19" GEPOLIJSTE ALUMINIUM VELGEN

Nieuwe 19" gepolijste aluminium velgen voorzien de Overland van een indrukwekkend prestatievermogen en een verfijnde look.