Cherokee Longitude

Cherokee Longitude

Beweeg voorwaarts met stijl en vertrouwen in de nieuwe Jeep® Cherokee Longitude. Verbeterde laadruimte, een 7" aanraakscherm met innovatieve ondersteuning voor Apple CarPlay en, een nieuw opvallend exterieur en een nieuwe achterkant, 17" aluminium velgen en een verzorgde interieurafwerking geven de Longitude zowel binnen als buiten een frisse nieuwe stijl.

UCONNECT™ MET 7" AANRAAKSCHERM

Rijd in uw comfortzone en blijf altijd verbonden, zelfs wanneer u onderweg bent. Het Uconnect™ 7" aanraakscherm ondersteunt Apple CarPlay, Android Auto™, Bluetooth®-audiostreaming en een geïntegreerde spraakbediening, evenals Google Maps™ en Apple® Maps. Schep uw eigen microklimaat met het airconditioningsysteem met twee zones. Het is uitgerust met twee temperatuurknoppen – een aan elke kant van de bedieningseenheid.

17" GELAKTE ALUMINIUM VELGEN

17" gelakte aluminium velgen bieden uitmuntende prestaties en een in het oog springende stijl.

PARKVIEW PARKEERCAMERA ACHTERAAN

Wanneer de achteruitversnelling wordt ingeschakeld, helpen de Rear Park Assist-systemen u om eenvoudig in- en uit te parkeren, inclusief een Parkview parkeercamera achteraan, die op het Uconnect® aanraakscherm een videobeeld van achter het voertuig met dynamische hulplijnen weergeeft. Een gestreepte middellijn geeft het midden van het voertuig aan, om te helpen bij het parkeren of het aankoppelen van een aanhangwagen.

KEYLESS ENTER-N-GO™

Wanneer u de sleutel op zak hebt, kunt u het voertuig ontgrendelen door aan een van de voorste deurgrepen te trekken. Druk gewoon op de Start/Stop-knop terwijl u op het rempedaal duwt, om de motor te starten