Monday, 3 July, 2023 - 09:00

Beste klant
 
Na méér dan 75 jaar te Wetteren en méér dan 60 jaar te Aalst begint voor De Rocker en de familie Steppe een nieuw verhaal.
 
De wereld van de automotive is er één van sterke wijzigingen. Eén van deze veranderingen is de steeds kleiner wordende rol van de tussenpersoon. Bij De Rocker Aalst – Wetteren willen we niet langer afwachten en tijdig inspelen op deze evoluties. Daarom kiezen we ervoor om ons vanaf nu te positioneren als een merkonafhankelijke garage. Zo kunnen we blijven garant staan voor de goede service die u van ons gewend bent.
 
Ons motto is al jaren “Premium Service aan een eerlijke prijs” en dat zullen we ook in de toekomst waar blijven maken. Met dezelfde overtuiging zetten we ons in voor het onderhoud en service van uw wagen, maar bovendien verwelkomen we nu ook andere merken in onze werkplaatsen. Voor de aankoop van uw volgend voertuig verandert er niets. Een nieuw voertuig of een nagekeken tweedehandsvoertuig met garantie: u beslist.
 
Hoe we vorm geven aan deze nieuwe aanpak vertellen we u graag binnenkort. Hou alvast onze social media en communicatie in het oog.
 
We ontvangen u – net als voorheen – met hetzelfde enthousiasme en dezelfde gedrevenheid.

Graag tot snel!
 

Filip Steppe en zijn teams