Giulietta Basis

Giulietta Basis

Stijl
EXTERIEUR
Pure Alfa Romeo-stijl
Ontworpen voor de toekomst belichaamt de Giulietta het unieke karakter van Alfa Romeo. De nieuwe grilleroosters met honingraatstructuur en het legendarische Alfa Romeo-schild vormen een moderne interpretatie van traditionele Alfa-stijlelementen, terwijl de donkergetinte koplampen, matverchroomde portiergrepen, nieuwe bumpers en schuin afgesneden uitlaatuiteinden zijn sportieve uitstraling verder versterken.
INTERIEUR
Energie van binnenuit
Het interieur van de Giulietta plaatst de bestuurder in het middelpunt. De nieuwe grijze en zwart-lichtgrijze stoelbekleding, het geborstelde matzwarte dashboardpaneel, het lederen stuurwiel en de nieuwe zwarte inlegpanelen op de middenconsole en de portierpanelen vormen een typisch voorbeeld van verfijnde Italiaanse stijl.
Technologie
AUDIO & COMMUNICATIE
Altijd in verbinding met uw wereld
De Giulietta is standaard uitgerust met het innovatieve Uconnect™ Radio-infotainmentsysteem met 5-inch kleurentouchscreen, FM/AM-radio, Bluetooth®, audiostreaming, spraakbediening, sms-lezer, aux-ingang en USB-aansluiting. Nieuw is Uconnect™ LIVE: na het installeren van deze app op uw smartphone hebt u de beschikking over handige functies als eco:Drive en my:Car. Ook kunt u vanaf het touchscreen in het dashboard muziek streamen via Deezer en TuneIn of berichten en tweets van uw vrienden volgen op Facebook en Twitter. Het optionele Uconnect™ 6,5" navigatiesysteem biedt als extra functies TomTom® LIVE, met continu geactualiseerde informatie over files, flitsers en het weer.
Dynamiek
ALFA D.N.A.
Rijplezier à la carte

Alfa™ D.N.A. is het exclusieve Alfa Romeo-systeem dat het mogelijk maakt de rijkarakteristiek van de Giulietta aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur en de rijomstandigheden. Het systeem biedt de keuze uit drie verschillende rijprogramma’s:

WIELOPHANGING
Uitgebalanceerd onderstel
Standaard beschikt de Giulietta over de modernste elektronische systemen op het gebied van actieve veiligheid. De basis voor zijn veilige wegligging en sportieve rijeigenschappen wordt echter gevormd door zijn innovatieve platform, dat door de doordachte toepassing van aluminium, magnesium en hogesterktestaal een hoge stijfheid combineert met een laag gewicht. Samen met de zorgvuldig afgestelde stuurgeometrie zorgt dat voor een perfecte balans, ook bij zeer hoge snelheden.
Motoren
Motoren voor nieuwe emoties

De Giulietta is verkrijgbaar met twee verschillende motoren, waaronder de nieuwe 1.6 JTDm turbodiesel 115/120 pk die met name in combinatie met de semi-automatische TCT-transmissie interessant is voor zakelijke rijders. Daarnaast is er ook een moderne benzinemotor beschikbaar: de 1.4 Turbo van 120 pk.