Mito

Mito

OVERZICHT
EVOLUTIE GAAT SNEL

De stijl van de Mito maakt het jongste nieuws van Alfa Romeo over design, de beleving aan boord en ook de prestaties helemaal waar.
De kleinste sportauto van Alfa Romeo is niet alleen opgegroeid: hij werd groots.

donker
STIJL
ONTWORPEN OM ZICH TE ONDERSCHEIDEN

Ontdek de stedelijke stijl en de sterke persoonlijkheid van de Mito. De ware aard van de Mito is helder zichtbaar, waardoor hij een onvervalste creatie van Alfa Romeo is: gepassioneerd rijden om aan het stuur fun zonder compromissen te beleven.

wit
EXTERIEURS
ONBETWISTBAAR DE STIJL VAN ALFA ROMEO

De passie voor puur rijplezier, dat is Alfa Romeo. En dat krijg je van de Mito.
Ontdek de sportieve stijlevolutie die door de hele auto woekert: in de nieuwe grille, de nieuwe bumper, het nieuwe Mito-logo en de nieuwe lichtmetalen wielen. De Mito kreeg een nieuw legendarisch hart.

wit
INTERIEURS
WELKOM AAN EEN NIEUWE LOOK

De cockpit van de nieuwe Mito is vernieuwd door een nieuw design en nieuwe materialen.
De exclusieve aard van de compacte sportauto van Alfa Romeo werd volledig vernieuwd, van het nieuwe logo op het stuurwiel tot de sportieve stoelen.

UNIEK
NOOIT ORDINAIR

Elk detail van de Mito werd ontworpen om de bestuurder unieke emoties te geven.
Zelfs de meest veeleisende bestuurders van Alfa Romeo zullen houden van de nieuwe luchtdam achteraan, van de lampen met koolstoflook, van de dubbele uitlaatpijp en van nog meer waardevolle afwerkingen, waardoor de Mito zich onderscheidt van de massa.

TECHNOLOGIE
VERBONDEN MET JE LEVEN

Met de nieuwe Uconnect™ Live Services ben je altijd verbonden met je auto en je wereld: verkeersinformatie in realtime, informatie over je auto en je rijgewoonten, muziek, nieuws en sociale netwerken. Alles zit bij je vingertoppen

GELUID
DRIJF DE EXCLUSIVITEIT OP

Het Bose Sound System in de Mito heeft een vermogen van meer dan 500 watt. Het bestaat uit hoofdluidsprekers, een subwoofer met 8 kanalen en een centrale luidspreker in het dashboard. Daardoor kan elke passagier in alle omstandigheden genieten van een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

DYNAMISME
RIJPLEZIER LIGT WEER IN JOUW HANDEN

Vermogen en wendbaarheid zijn de sterke punten van de Mito. Om dat mogelijk te maken werkten de ingenieurs van Alfa Romeo hard aan elk element van de auto, om zeker te zijn dat alleen de beste prestaties worden geleverd.
Alfa D.N.A. is de exclusieve rijselector van Alfa Romeo, die in alle rijomstandigheden de prestaties van de auto perfect aanpast aan de stijl van de bestuurder.
Er zijn drie modi: Dynamic, voor geweldige prestaties, Natural voor brandstofbesparing, en All-Weather voor slechte rijomstandigheden.

OPHANGINGEN
WENDBAAR EN COMFORTABEL

In een compacte auto zoals de Mito wordt grenzeloos plezier gegarandeerd door de ophanging. Dankzij de omloopklep van de Alfa Adaptive Suspension, die snel op druk reageert, kan de bestuurder de auto altijd perfect onder controle houden. En met de Alfa Active Suspension en een elektronisch regelsysteem voor de schokdemper wijzigt de chassisrespons zich altijd volgens de rijomstandigheden en de behoeften van de bestuurder.

AFWERKINGEN
WELKE MITO HEEFT DE ONTSTEKING VOOR JE EMOTIES?

Er is een Mito voor elke bestuurder. Ontdek de uitrustingsniveau’s van de sportieve en meest compacte Alfa Romeo, die personalisatiemogelijkheden, exclusieve technologie en motorisaties voor alle rijstijlen te bieden heeft.

test titel
titel text
onderetitel
lalaallaalalal hier de tekst