595 .

595 .

Dashboard in koetswerkkleur

Een nieuw sportief stuurwiel met afgeplatte onderkant en viewfinder zoals in de racerij. Personaliseer de rijstijl met de Sport-knop, waardoor het koppel verhoogt wordt, de afstelling van de stuurbekrachtiging en het gaspedaal aangepast wordt. Meer nog, het TFT-instrumentenpaneel schakelt over op een raceconfiguratie.

UConnect, nog socialer

Uconnect™ integreert de bediening op het stuur met Bluetooth®, stembediening en audiostreaming. Dankzij de Uconnect™ Live-diensten wordt de Abarth 595 nog socialer met toegang tot apps zoals Facebook en Twitter. Kiest u daarenboven voor het Uconnect™ 7” HD NAV LIVE-systeem, dan biedt Mopar Map Care™ u gedurende drie jaar gratis kaartupdates voor het navigatiesysteem.

Nieuw sportief design

Elk detail werd ontworpen met prestaties in het achterhoofd: nieuwe zijdelingse luchtinlaten op de achterbumper zorgen voor een betere luchttoevoer naar de motor en de interkoeler; de voorste en achterste bumper, de zijschorten, de spoiler en de diffusor achteraan zorgen ervoor dat de auto werkelijk aan de weg kleeft.

Het echte Abarth-geluid

Het motorgeluid van de Abarth is puur genot en gekoppeld aan de dubbele Abarth-uitlaat van verchroomd staal wordt zijn geluid nog verder versterkt. Ga vol gas en laat het intense, krachtige gebrul – het typische geluid van alle Abarths – los op uw achterliggers.